Contact

Heeft u vragen over ons assortiment, de juiste taart voor uw bruiloft of communiefeest? Wilt u graag een horeca samenwerking met ons aangaan? Wij adviseren u graag voor iedere gelegenheid en kijken samen welke mogelijkheden er zijn.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze (nieuwe) producten, voor mooie foto’s, om een kijkje achter de schermen te nemen en voor verschillende nieuwtjes!

 

Volg ons

Bruiloft

De mooiste dag van uw leven moet gevierd worden met de lekkerste taarten en vlaaien. Wij werken onze taarten af met de mooiste bruidsversiering, presenteren ze op mooie étagères en leveren ze bij u op de locatie. Neem gerust contact met ons op om samen te overleggen wat uw wensen zijn. Patisserie Lemmens speelt graag een rol in deze speciale dag!

Stuur ons een email

Winkels & openingstijden

Wij bestaan uit vier winkels, twee in Maastricht, een in Gronsveld en sinds kort een in Margraten.

Op de Glacisweg in Maastricht en in Margraten kunt u onze lekkernijen kopen en eten in onze lunchroom. U bent er van harte welkom voor een heerlijk ontbijt, lunch of een lekker kopje koffie, thee of vers sinaasappelsap. Gratis wifi verbinding is aanwezig!

Wij verwelkomen u graag in een van onze winkels!

Bekijk winkels en tijden

Horeca samenwerking?

Bent u een horeca-ondernemer die nog opzoek is naar een lekker stuk taart of vlaai om aan de gasten te serveren? Wij leveren onze producten aan tientallen zaken binnen en buiten Limburg. Wij gaan ook met u graag een samenwerking aan.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stuur ons een email