Patisserie-Chocolaterie Peter Lemmens -

Patisserie - Eenpersoons vlaaien

Alle gebak, vlaaien, koekjes en andere zoete lekkernijen van Peter Lemmens worden met echte roomboter en verse ingredienten bereid. Bijna dagelijks worden deze producten geleverd in onze bakkerij: meel, eieren, room, boter, noten, cacao en natuurlijk fruit. In de zomer komt het fruit van de fruitboeren uit de omgeving. Iedere dag of eigenlijk nacht, wordt gebakken. Ook op zondag! s Ochtends heel vroeg worden de eerste taarten en nog warme vlaaien vervoerd naar onze winkels in Maastricht en Valkenburg (zie de openingstijden).  
Luikse rijste

Luikse rijste

Smeuiig rijstevlaaitje met zelfgekookte rijst. 

  €    3.30            met  slagroom  €    4.10

Luikse rijste-kersen

Luikse rijste-kersen

Smeuiig rijstevlaaitje van zelfgekookte rijst met bovenop licht gebonden kersen.  

  €    3.95

Open appelvlaaitje

Open appelvlaaitje

Zelfgemaakte feuilletedeeg met een dun laagje frangipanne en hierop dun gesneden verse appelschijfjes. Afgewerkt met een beetje kaneelsuiker en abrikozengelei. In plaats van appel kunt u ook kiezen voor peer.  

  €    3.50

Harde wener vlaaitjes

Harde wener vlaaitjes

Verkrijgbaar met harde Wenerdeeg. Op de bodem zijn deze vlaaitjes voorzien van creme legere (eigen gemaakte vanille bavarois). De vlaaitjes kunnen afgewerkt worden met verse aardbeien , verse frambozen, verse bosbessen of vers gemengd fruit, afhankelijk van het seizoen. 

  €    3.80

Schuim slagroom

Schuim slagroom

Kersen-, kruisbessen-, abrikozenvlaaitje. Met slagroom en zelfgemaakte meringue (eiwitschuim).  

  €    4.25

Schuim slagroom aardbeien

Aardbeienvlaaitje met slagroom gemengd met zelfgemaakte frambozenconfiture en zelfgemaakte meringue (eiwitschuim).  

  €    4.45

Abrikozen praline

Abrikozen praline

Harde Wenerdeeg voorzien van een dun laagje abrikozen. Hierop een laagje frangipanne en bovenop een mengsel van eiwit, suiker en gesnipperde amandel. 

  €    3.20

Kersen praline

Kersen praline

Harde Wenerdeeg voorzien van een dun laagje kersen. Hierop een laagje frangipanne en bovenop een mengsel van eiwit, suiker en gesnipperde amandel. 

  €    3.20

Victoria

Victoria

Zelfgemaakte roomboterbladerdeeg voorzien van een dun laagje abrikozen. Hierop een laagje frangipanne en bovenop een mengsel van eiwit, suiker en gesnipperde amandel.  

  €    3.10

Linzenstukje

Linzenstukje

Harde Wenerdeeg met een beetje frangipanne op de bodem. Gevuld met abrikozen en aan de bovenkant wederom voorzien van harde Wenerdeeg. 

  €    2.50

Reines Claudes

Rijkelijk gevuld met halve groene pruimen afgewerkt met een dun laagje gelei. 

€    3.10

Suikervrij vlaaitjes appel/kers/abrikoos

Roomboterdeeg rijkelijk gevuld met fruit. Deze fruitvlaaien zijn allemaal voorzien van een roomboter bladerdeeg deksel. Verkrijgbaar in appel, kersen, abrikoos.
Zonder suiker! 

€  3.20

© IXAD