Patisserie-Chocolaterie Peter Lemmens -

Bruiloft - Bruidstaarten

De mooiste dag van uw leven moet gevierd worden met de lekkerste taarten en vlaaien.
In ons bruidsmagazine vindt u een groot assortiment taarten en andere lekkernijen die niet mogen ontbreken op uw feest. De taarten maken wij op met marsepeinen roosjes en parels. Maar misschien heeft u bijzondere wensen: een tekst, een beeldje, een foto of een bepaalde vorm.
In overleg kunnen door ons de taarten worden geleverd op uw feestlocatie. Wij hebben ook �tageres om de taarten mooi te presenteren. Bestel het speciale magazine of kom het in een van onze winkels halen. U kunt het magazine ook downloaden van deze site. Dan kunt u thuis in alle rust uw keuze maken.  
grenachegateau (rechthoekig)

grenachegateau (rechthoekig)

Bodem van macarondeeg. Als onderlaag creme au beurre met hierop eigengemaakte meringue (eiwitschuim) en als top wederom creme au beurre. De bovenkant is een deksel van macarondeeg. Rondom afgewerkt met creme au beurre, melkchocolade snippers en bovenop een laagje grenache. Kan tevens gemaakt worden met mokkacreme. Kan voor 20 of 40 personen gemaakt worden. 

20  personen  €    68.15            40  personen    €    112.90

Aardbeiengateau

Aardbeiengateau

Een soezenring op een macronbodem gevuld met verse aardbeien en slagroom. De taart is rondom afgewerkt met creme au beurre en een laagje hazelnootkrokant. 

klein    €    26.95        middel      €    34.00          groot  €    41.50

Kersengateau

Kersengateau

Een soezenring op een macaronbodem gevuld met kersen en slagroom. De taart is rondom afgewerkt met creme au beurre en een laagje hazelnootkrokant. 

klein  €    25.45        middel  €    32.10          groot  €    38.70

Sachertorte

Sachertorte

Macaronbodem met daarop een luchtige chocoladebiscuit. Hierop chocolade slagroom en een beetje eigengemaakte frambozenconfituur. De zijkant en bovenkant zijn ook met chocolade slagroom afgestreken. De hele gateau is overgoten met grenache en gegarneerd met Physalis. 

klein  €    25.50          middel  €    33.85        groot  €    41.70

Likeurgateau

Likeurgateau

Macaronbodem met creme au beurre, luchtige biscuit, besprenkeld met likeur en creme au beurre met likeur erin. De taart is aan de zijkant afgestreken met creme au beurre met likeur en aangezet met pure chocolade snippers. 

klein  €    23.10        middel  €    30.55          groot  €    38.75

Grenachegateau

Grenachegateau

Bodem van macarondeeg. Als onderlaag creme au beurre met hierop eigengemaakte meringue (eiwitschuim) en als top wederom creme au beurre. De bovenkant is een deksel van macarondeeg. Rondom afgewerkt met creme au beurre, melkchocolade snippers en bovenop een laagje grenache. 

klein  €    23.10          middel  €    30.55          groot  €    38.75

Amarettogateau

Amarettogateau

Macaronbodem met hierop luchtige biscuit met mokka creme au beurre, amaretto en eigen gemaakte meringue (eiwitschuim). De zijkant wordt afgestreken met mokka creme au beurre en melkchocolade snippers. De bovenkant wordt overgoten met een laag grenache. 

klein  €    23.90            middel  €    31.00          groot  €  40.20

Merveilleuxgateau

Merveilleuxgateau

Macaronbodem met creme au beurre en een luchige biscuit, besprenkeld met likeur. Hierop slagroom met eigengemaakte meringue (eiwitschuim). De gateau is aangestreken met slagroom en de zijkant is afgewerkt met een dikke laag pure chocolade. Op de bovenkant slagroom met pure chocolade snippers. 

klein  €    25.80          middel  €    33.70        groot  €    42.15

Miserabelgateau

Miserabelgateau

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De gateau is in twee lagen verdeeld met creme au beurre en likeur ertussen en afgewerkt met poedersuiker. 

klein  €    24.70          middel  €  32.00        groot  €    40.50

Leopoldgateau

Leopoldgateau

Macaronbodem meet creme au beurre. Hierop een luchtige biscuit, besprenkeld met likeur, creme patissier en slagroom. De taart is aan de boven- en zijkant afgestreken met creme au beurre en eigen geroosterde amandelsnippers.  

klein  €    24.30          middel  €  30.55          groot  €    39.00

Frambozengateau

Frambozengateau

Macaronbodem met creme au beurre. Hierop een luchtige biscuit, creme patissier met frambozen, eigengemaakte frambozenconfiture en slagroom. De taart is aan de zijkant afgestreken met creme au beurre en pure chocolade snippers. Op de bovenkant een royale laag grenache. 

klein  €    26.00          middel  €    33.30            groot€    42.55

Leopold frambozengateau

Leopold frambozengateau

Macaronbodem met roomboter creme au beurre en luchtige biscuit. De taart is gevuld met creme patissier, frambozen, eigengemaakte frambozenconfiture en slagroom. De taart wordt aan de zijkant afgestreken met creme au beurre en eigengeroosterde amandelsnippers. Op de bovenkant een randje rozetten van creme au beurre en in het midden verse frambozen. 

klein  €    26.40          middel  €    34.95          groot  €    44.35

Marsepeingateau

Marsepeingateau

Macaronbodem met creme au beurre, een luchtige biscuit, creme patissier met frambozen en een beetje slagroom. Daarop eigengemaakte frambozenconfituur met slagroom. De gateau wordt rondom helemaal afgewerkt met marsepein. 

mini  €      19.35      klein  €    27.75        middel  €    34.80      groot  €    45.55

Mokkagateau

Mokkagateau

Macaronbodem met een beetje mokka creme au beurre. Hierop een luchtige biscuit met daartussen mokka creme au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka creme au beurre en macaronkruimels. De bovenkant is versierd met rozetten van mokka creme au beurre, walnoten en chocolade koffiebonen. 

klein  €    23.90          middel  €    31.00          groot  €    40.20

Bananengateau

Bananengateau

Macaronbodem met een dun laagje creme au beurre. Hierop een luchtige biscuit met slagroom en banaan. Deze taart is rondom bekleed met marsepein en afgewerkt met verse frambozen en aardbeien. 

klein  €    27.85        middel  €    37.95          groot  €    51.40

Piece montee

Piece montee

Krokante bodem van zelfgeroosterde amandelsnippers en suiker. Hierop een torentje van eigengemaakte soesjes gevuld met creme patissier. Het geheel wordt overgoten met gesmolten suiker. Minimaal 20 soesjes, maximaal 60 soesjes. 

€    1,80  per  soesje

Bruidstaart hartvorm

Bruidstaart hartvorm

Taart naar keuze in hartvorm.
Speciaal op aanvraag. Diverse formaten zijn mogelijk. 

Prijs  is  afhankelijk  van  aantal  personen.

© IXAD